Massage bij Salon Wendy Geldrop

Fibroblast: ooglidcorrectie zonder snijden

fibroblast

Fibroblast behandeling

De fibroblast-behandeling word uitgevoerd met de plasma-pen is een nieuwe non-invasieve* revolutionaire behandeling. De Fibroblast pen produceert aan het uiteinde van de fibroblast-pen een klein plasmatisch ‘flitsje’. Dit ‘flitsje’ dringt vervolgens door in de huid. Dit werkt op de fibroblasten waardoor de huid direct krimpt en zorgt voor een verstevigend effect en voor een snelle en littekenloze genezing.

Doordat de opperhuid als het ware ‘verdampt, ontstaat er een klein bruin stipje, een zogenaamde thermische reactie. Deze stipjes worden, afhankelijk van het te behandelen gebied, strategisch geplaatst waardoor de huid direct zichtbaar krimpt en de overtollige huid wordt gelift. De pen raakt de huid dus niet aan en de huid blijft gesloten. Er is dus geen open wond, wat het risico vermindert op bijwerkingen zoals, infecties en littekens. Het genezingsproces is dan ook aanzienlijk korter dan bij een traditionele ooglifting.
(*dit houdt in zonder snijden, hechten, narcose en ontsierende littekens).Resultaat

Hoe lang het resultaat zichtbaar blijft hangt helemaal van de huid en de mimiek af. Rimpels door mimiek (frons/voorhoofd) zullen eerder weer zichtbaar zijn, dan rimpels door huidverslapping. Het effect is langdurig zo’n 2-3 jaar. Direct na de behandeling is het resultaat al zeer goed zichtbaar. Daarnaast heeft de behandeling ook nog een doorwerkend effect. Omdat de fibroblasten geactiveerd zijn en dus ook weer collageen aanmaken, werkt dit nog 8-12 weken door in de huid en is het uiteindelijke resultaat dan ook pas zichtbaar. Aangeraden wordt de huid hier in de toekomst in te blijven activeren en de collageen aanmaak te stimuleren. Dit kan door middel van verschillende methoden. Bijvoorbeeld regelmatig gebruik van huid-verbeterende, huid-opbouwende peelings, bindweefselmassage en de juiste producten.

Bij extreem overhangende huid zullen meer behandelingen nodig zijn, ofwel door verwezen worden naar een plastisch chirurg voor de traditionele ooglid-lifting. Dit wordt vooraf in de intake besproken.Behandelmogelijkheden

Naast de boven ooglid-behandeling kun je rimpels, kraaienpootjes, plooien en overtollige en verslapte huid op de verschillende zones behandelen.


De voordelen van deze behandelmethode ten opzichte van Plastische of Cosmetische Chirurgie:

De behandeling

De behandeling bestaat uit verschillende onderdelen:
Intakegesprek (gratis):

Uitgebreide informatie en doornemen van vragenlijst. Mogelijkheden en wensen van de klant worden besproken. Ook aan de hand van foto’s wordt de klant vooraf duidelijk geïnformeerd over het verloop van de behandeling en de nazorg. Indien de klant besluit tot behandeling over te gaan, wordt ofwel direct behandeld, ofwel een afspraak gemaakt en eventueel tips en adviezen gegeven.

De behandeling zelf:
Omdat de behandeling zonder verdoving als ongemakkelijk en vervelend ervaren kan worden, wordt er 30 minuten vooraf een verdovende crème aangebracht en afgedekt. Een pijnstiller (geen aspirine) vooraf innemen kan ook altijd helpen. Na deze verdoving is de behandeling heel goed dragelijk.

Zoals eerder besproken worden de ‘stipjes’ strategisch aangebracht op de te behandelen zone. Dit zijn direct bruine ‘stipjes‘ (de thermische werking), die een gestippeld geheel tonen. Na de behandeling kan er wat zwelling ontstaan, maar je ziet al direct het liftende effect. Er moet direct na de behandeling een bruine camouflage crème gebruikt worden die ook meegegeven wordt. Deze crème bevordert het genezingsproces en zorgt ervoor dat het niet zo opvalt. De bruine stipjes worden korstjes en laten na een dag of 2 al los NIET ERAF KRABBEN DIT VEROORZAAKT LITTEKENS. Dit proces duurt gemiddeld (afhankelijk van zone en huid) tussen de 5 en 10 dagen. Je mag/moet gewoon blijven camoufleren met deze (speciale) make-up met SPF 50 zodat het ook minder opvalt (SPF 50 staat voor zonnen factor filter 50).

De zwelling die doorgaans ontstaat, zeker na de 2e dag, kan een paar dagen aanhouden, zeker in de ochtend en de zwelling zakt naar beneden. Heb je al last van een vochtprobleem rond je ogen dan kan dit wat langer duren. behandeling. Vooraf worden er duidelijke foto’s genomen van de te behandelen zone(s).

De behandeling zelf:
Nadat het behandelde deel 30 minuten is verdoofd d.m.v. een verdovende crème zal de behandeling beginnen. Afhankelijk van de te behandelen zone en de huid zal de behandeling zelf ongeveer 30/40 minuten in beslag nemen.

Nazorg (inbegrepen):
Na 2-3 dagen en na 7-10 dagen volgt er een afspraak voor de na controle. Tijdens deze afspraak wordt het genezingsproces bekeken.

Prijzen

Onderstaande prijzen zijn indicaties. De definitieve prijs wordt bepaald naar aanleiding van een intake gesprek. Vaak is 1 behandeling voldoende voor het gewenste resultaat. Van een eventuele 2e correctie behandeling bedragen de kosten 50% van de oorspronkelijke prijs. Mocht vooraf duidelijk zijn dat er meer behandelingen nodig zijn voor het gewenste resultaat, dan zal dit vooraf besproken worden en een totaal prijs over worden afgesproken. Combinatie behandelingen zijn ook mogelijk.

Prijzen vanaf:
- Wenkbrauwlift € 350,-
Pigmentvlekken per 5 € 125,-
Ooglifting Boven € 350,-
Ooglifting Onder €350,-
Ooglifiting Boven en Onder €600,-
Kraaienpootjes €275,-
Frons rimpels €125,-
Voorhoofd €350,-
Neus-Lippenplooi €299,-
Lijntjes Bovenlip €350,-
Lijntjes Onderlip €300,-
Lijntjes Boven en Onderlip €600,-
Halslift € 425,-
Total facelift (kaak, kin, huid voor de oren) € 525,-
Buik “mommy-tummy make-over” € 450,- tot € 699,-
Steelwratjes/ fibromen vanaf € 75,-