Injectables Geldrop

Injectables

Om een gezonde, stralende huid te behouden is een goede dagelijkse huidverzorging en regelmatig bezoek aan de schoonheidsspecialiste essentieel. Een gezonde huid ontkomt natuurlijk niet aan een natuurlijk huidverouderingsproces. Oppervlakkige en diepere rimpels kunnen dan worden opgevuld met speciale injecteerbare producten. Afhankelijk van de diepte en de plaats van de rimpels wordt bepaald welk product geschikt is.


De behandelingen worden uitgevoerd door cosmetisch arts Christa Stojkovic.Drs. Christa Stojkovic studeerde Geneeskunde aan de Universiteit van Utrecht. Tijdens haar studie heeft ze ervaring opgedaan met plastische chirurgie en onderzoek gedaan op het gebied van plastische- en vaatchirurgie. Na haar afstuderen heeft ze zich fulltime gespecialiseerd in de cosmetische dermatologie. Zij werd intern opgeleid bij de gerenommeerde Velthuis Kliniek, waar zij ook 5 jaar lang met veel plezier werkte. Zowel in binnen- als buitenland volgt zij congressen en workshops om zich verder te specialiseren en om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en technieken.

Consult / adviesgesprek

U bent ten alle tijden welkom voor een vrijblijvend en kosteloos advies! Tijdens het adviesgesprek worden uw wensen besproken, kijkt dokter Stojkovic nauwkeurig naar uw gelaat en geeft zij een eerlijk en deskundig advies.