Massage bij Salon Wendy Geldrop

Massage

arm massage

Klassieke massage

Gestrest, druk of moe? Trakteer jezelf op een massage. De klassiek massage is voornamelijk een ontspannings massage, maar deze kan ook toegepast worden op probleemgebieden. Problemen waarbij klassieke massage kan worden toegepast zijn onder andere:

  • Pijn
  • Stress
  • Spanning
  • Te hoge spiertonus
  • Lokale storingen in de weefselspanning
  • Storingen in de lichaamsbeleving
  • Aspecifieke vermoeidheid
Het doel is door middel van diverse handgrepen de doorbloeding van de spieren te verbeteren en zo de spieren soepel te maken en te houden. Deze massage is ideaal voor mensen die last hebben van stijve spieren en voor mensen die veel lichamelijke inspanning moeten leveren of geleverd hebben.

Hot Stone massage

Even ontspannen en onthaasten van de drukte van alle dag, hot Stone Massage is een unieke ervaring door de combinatie van warmte, druk van de stenen, en de heilzame werking van essentiële oliën. Hierdoor ervaart men een sensatie van lichaam en geest...

Hot Stone Massage is precies wat de naam zegt: masseren met warme stenen. Deze massage wordt uitgevoerd met zogenaamde "Hot Stones". Dit zijn zwarte basaltstenen die gevormd zijn vanuit de hete lava van vulkanen, welke eeuwenlang in rivierbeddingen hebben gelegen waardoor ze mooie ronde vormen hebben gekregen. De indianen zeggen dan ook dat ze zijn gevormd door de vier elementen Aarde, Wind, Water en Vuur. Door de vulkanische oorsprong van iedere steen, hebben deze stenen een zeer hoog percentage aan ijzer en magnesium waardoor ze de mogelijkheid hebben om de warmte lang vast te houden. De werking van de stenen is ontgiftend, afvoerend en ontspannend, en hebben een sterke magnetische kracht die vernieuwde energie geeft aan uw lichaam. Kortom, de hotstone massage is een unieke, ontspannende ervaring met een heilzame werking. Heerlijk ontspannen met de helende kracht van warme basalt stenen in combinatie met Aromatische olie.

Hotstone massage geeft verlichting bij: Een hotstone massage is een massage met warme stenen. De temperatuur van deze stenen ligt rond de 45 graden. Deze massagevorm is al eeuwen oud en wordt in diverse delen van de wereld toegepast.