Header foto

Prijslijst

Pinnen is mogelijk!

Cenzaa behandelingen

Cenzaa impressions behandeling €41,50
De ideae behandeling om kennis te maken met Cenzaa.
Laat u meevoeren met het moois wat Cenzaa te bieden heeft! In deze uurs-behandeling krijgt u een impressie van een deel van het Cenzaa concept. U ondergaat bijzondere Cenzaa rituelen waarbij u wordt meegevoerd op een droom- en geurreis naar warme oorden. Op basis van een Lifestyle-Analyse, welke uw Cenzaa Expert zal uitvoeren, wordt de behandeling speciaal op uw huid en huidwensen afgestemd.

Tijdsduur: De Cenzaa Impressions behandeling is een gelaats behandeling van 60 minuten, inclusief epileren van de wenkbrauwen

Cenzaa Moments €63,50
Dé ultieme Cenzaa behandeling!
Gun uzelf de serene Cenzaa Moments wellnessbehandeling met huidverbeterende effecten! Tijdens deze ontspannende droombehandeling worden alle zintuigen getrakteerd op de complete Cenzaa beleving. Uw Wellness Expert zal op basis van uw huid en huidwensen de behandeling afstemmen middels een Lifestyle-Analyse. Rijke producten met exceptionele werkstoffen zullen uw huid intensief voeden. Hydraterende en heerlijk geurende kruidenoliën in combinatie met diverse Oosterse massagetechnieken nemen u mee op een hemelse droomreis..

Tijdsduur: De Cenzaa Moments behandeling is een gelaats behandeling van 90 minuten, inclusief epileren van de wenbrauwen

Cenzaa Wede behandeling €73,50
Een verrassende wellness behandeling met knisperde pakjes!
In deze oosterse wellness behandeling reist u af naar warme oorden. Totale ontspanning in combinatie met huidverbetering én een Tibetaanse massage maken deze behandeling tot een unieke beleving. Uw Cenzaa Wellness Expert zal u meevoeren op een droom- en geurreis welke speciaal op uw huid en huidwensen wordt afgestemd. Laat u verrassen door knisperende en geurende kruidenbundels welke worden gebruikt tijdens een heerlijke massage die u volledig tot rust laat komen.

Tijdsduur: De Cenzaa Weda behandeling is een gelaats behandeling van 105 minuten,incl epileren van de wenkbrauwen

Heren behandeling €34,50
Cenzaa impressions behandeling zonder epileren en helemaal samengesteld op de mannenhuid.

Cenzaa Botuline Look behandeling €79,50
Luxe resultaatgerichte behandeling voor een stralende oogpslag.
De behandeling voor een stralende oogopslag! Laat uw huid én ogen weer stralen van geluk met deze bijzondere therapeutische ervaring! De Cenzaa geurreis, met haar heerlijke geuraroma’s, neemt u mee in een behandeling waar huid- en oogcontour-verbetering het doel is. Het gebruik van therapeutische ingrediënten zal de strijd met rimpeltjes aangaan en uw huid haar glans weer teruggeven. Hoogwaardige werkstoffen in combinatie met een stimulerende bindweefselmassage en een uiterst werkzaam Botuline Look masker zorgen voor een ‘oogverblindend’ resultaat.

Tijdsduur: De Cenzaa Botuline Look behandeling is een gelaatsbehandeling van 95min

Cenzaa Botuline Face behandeling €87,50
Weldadig en resultaatgerichte behandeling met voelbaar effect.
Deze behandeling geeft het gelaat een natuurlijke mini facelift! Botuline Face Therapy is een zeer intensieve doch ontspannende behandeling waar gebruikt wordt gemaakt van hoogwaardige therapeutische formules. Uw Cenzaa Wellness Expert zal u meevoeren op een droom- en geurreis welke speciaal op uw huid en huidwensen wordt afgestemd. Door totale ontspanning van lichaam en geest is uw huid ontvankelijk voor de exceptionele werkstoffen welke verwerkt zijn in het Botuline Beauty masker. Dit heeft, samengaand met actieve bindweefselmassage op het gelaat, een uiterst liftend effect!

Tijdsduur: De Cenzaa Botuline Face behandeling is een gelaatsbehandeling van 120 minuten

Cenzaa Clearifying €38,50
Intensieve doeltreffende huidverbetering! De Cenzaa clearifying behandeling is gericht op het intensief reinigen van de huid. Verstopte porien en puistjes worden effectief behandeld en de vorming van nieuwe onzuiverheden wordt tegen gegaan. de Clearifying behandeling brengt de huid weerin haar natuurlijke balans en zorgt voor een mooie en gezonde uitstraling.

Tijdsduur: De Cenzaa Clearifying behandeling is een gelaatsbehandeling van 45min.

Cenzaa fruitzuur behandelingen

Cenzaa Glycol Therapy behandeling €30,-
Intensieve en doeltreffende fruitzuurbehandeling.
Beleving voor uw klanten Intensieve en doeltreffende huidverbetering! Glycol Therapy zorgt voor een gezonde, stralende huid. Huidproblemen zoals: acne, littekens, rimpelvorming en pigmentatie problematiek zijn uitermate geschikt voor deze intensieve fruitzuurbehandeling! De Cenzaa Glycol Therapy zorgt ervoor dat het beoogde probleem systematisch verbeterd zal worden. Ervaar de wetenschappelijk bewezen effectiviteit van Glycolzuur!

Tijdsduur: De cenzaa Glycol Therapy is een gelaatsbehandeling van 30min

Cenzaa Mandelico Therapy behandeling €30,-
Herontdek uw huid met deze milde fruitzuurbendeling.
Natuurlijke microdermabrasie voor de gevoelige huid! De Cenzaa Mandelico Therapy: een behandeling gericht op huidverbetering en het vertragen en tegengaan van huidveroudering. Om uw huid te voorzien van de juiste producten worden alle huidzones in kaart te gebracht. De huid ondergaat een fruitzuur peeling met Mandelico. Dit stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Door de milde, antibacteriële eigenschappen is deze behandeling uitermate geschikt voor de gevoelige, donkere, rosacea en acne huid. Oneffenheden verdwijnen en uw huidconditie verbetert.

Tijdsduur: De Cenzaa Mandelico Therapy behandeling is een gelaats behandeling van 30 minuten.

Cenzaa Skin Energy behandeling €44,50
De ultieme huidoppepper! Skin Energy behandelingen zijn exclusief ontwikkeld voor de intensieve huidverbeteringen. De combinatie van Alfa Hydroxy zuren en Bindweefselmassage maakt deze behandeling uniek! Meerdere huidproblemen kunnen doelgericht worden aangepakt met de Skin Energy Therapy. De vette, onzuivere of gevoelige huid, rimpels of verdikte vale huiden zijn indicaties voor de Skin Energy Therapy. we begeleiden u intensief tijdens deze kuurbehandelingen en ullenl u het juiste advies geven voor een gewenst resultaat.

Tijdsduur: De Cenzaa Skin Energy behandeling is een gelaatsbehandeling van 45 minuten

Microneedling

Hyperpigmentatie, acne, littekens en rimpelvorming behoren tot de verleden tijd!
Kuur behandeling is noodzakelijk voor deze huidproblemen.

8 behandelingen incl skinpeel serum €350,-
1 behandeling voor opfrissing van uw huid tijdens
uw cenzaa impressions of moments behandeling meerprijs €49,-

IPL ontharen

Tussenstuk wenkbrauwen €17,50
Kaaklijn inc bakkebaarden €44,-
Wangen inc.jukbeenlijn €44,-
Bovenlip €19,50
Kin €22,50
Oren €44,-
Hals €44,-
Gezicht excl.oren en hals €95,-
Gezicht incl. oren en hals €135,-
Nek €44,-
Schouders €79,-
Hele rug €159,-
Hele rug incl. schouders €189,-
Oksels €44,-
Bikinilijn €52,-
Bikinilijn volledig €69,-
Buik vrouw €74,-
Borst vrouw €59,-
Buik man €84,-
Borst man €80,-
Bovenarmen €99,-
Onderarmen €99,-
Hele armen €174,-
Handen incl vingers €49,-
Bovenbenen €139,-
Onderbenen incl knie €99,-
Hele benen €225,-
Voeten incl tenen €44,-
Tenen €17,50

Overig

Epileren €8,50
Harsen bovenlip €8,50    €7,-
Harsen kin €8,50    €7,25
Verven wimpers €9,50    €8,50
Verven wenkbrauwen €9,50    €8,50
Speciaal masker €9,50
Harsen onderbenen €19,-
Harsen hele benen €23,50
Harsen oksels €17,-
Harsen bikinilijn €17,-
Harsen rug ̸̸ buik €20,50
Rugmassage 25min. €28,-
Lichaamsmassage 50min €43,-
Hot Stone massage 50min €45,-
Hot Stone massage 25min €30,-
Pedicure €21,00   €20,-
Manicure €19,-
Manicure incl handpakking €25,-
Dag make up €18,50
Bruids make-up (incl proef) €53,50


Pinnen is mogelijk!