Schoonheidsverzorging Geldrop

Schoonheidsverzorging

Schoonheidsverzorging Cenzaa

Welcome into the world of Cenzaa
Cenzaa is ‘s werelds enige cosmeticamerk dat Wellness, Huidverbetering en Cosmedische huidtherapie combineert.

Hoogwaardige cosmeceuticals
In samenwerking met vooraanstaande laboratoria ontwikkelt Cenzaa hoogwaardig en doeltreffende cosmedische producten. Cenzaa is hiermee marktleider op het gebied van revolutionaire, wetenschappelijk bewezen formules en combineert het bewustzijn van een gezonde levenswijze voor een stralende huid.

Beauty from within
De kracht van Cenzaa schuilt in de filosofie dat échte schoonheid van binnen zit. In de cosmetica branche komt men steeds vaker tot de conclusie dat effectieve huidverzorging van binnen- en buiten uit ondersteund moet worden. Bij Cenzaa behandelen en ontwikkelen we met de Inside & Outside visie onze hoogwaardige producten.

Wij nodigen u graag uit in de wereld van Cenzaa!

Where science meets nature?
Cenzaa biedt geavanceerde en effectieve huidverbetering met waardering voor schoonheid van mens, dier en natuur.

Hierbij haalt Cenzaa het beste uit twee werelden, Science en Nature, het summum van 100% natuurlijke ingrediënten in combinatie met innovatieve ontwikkelingen. Met als doel het hoogst haalbare resultaat te bereiken met weldadige en geavanceerde behandelingen en producten.

Cosmedische huidverbetering
Cenzaa heeft als eerste ter wereld het PCN2®-system toegevoegd aan haar producten. Een zeer geavanceerde innovatie waarbij vier technologieën verenigd zijn tot ongeëvenaarde cosmedische producten met ultieme wellness beleving.

Technologische verpakkingen
Aangezien Cenzaa streeft naar het hoogst haalbare resultaat zijn onze producten verpakt in zuurstof dichte verpakkingen. Door het unieke ‘bag-in-bottle’ systeem worden de zeer hoge concentratie werkstoffen behouden en wordt kwaliteit gegarandeerd.

Our inside & outside philosophy
Bij de ontwikkeling van Cenzaa heeft het Inside & Outside programma basis gestaan voor effectieve huidverbetering van binnen- en van buiten. Het zorgt er uiteindelijk van binnenuit voor dat u een mooiere huid krijgt. Cenzaa speelt hiermee al jaren in op dit steeds belangrijker wordende aspect.

Inside world
Met de unieke Cenzaa huidanalyse wordt de huidconditie en eventuele huidproblemen met mogelijke onderliggende oorzaken achterhaald. De huid wordt letterlijk in kaart gebracht om zo een stappenplan op te stellen voor een gezonde huid. De “beauty from within” theeën zijn een onderdeel van het Inside programma welke speciaal ontwikkeld zijn ter ondersteuning hiervan.

Als eerste cosmeticamerk heeft Cenzaa Nutraceuticals die op therapeutische kruidenbasis zijn. Deze kruidenpreparaten zijn ontwikkeld door een team van gerenommeerde apothekers en farmaceuten. De specifieke kruiden werken op een dieper niveau en spelen hierdoor een belangrijke rol in het herstel van uw gezondheid en schoonheid.

Voor meer informatie: cenzaa.nl